• Belux-crs   |   Florent Luyckx: 06 – 23 10 29 68   |   Dr Kortmannweg 12   |   5804 BA Venray   |   info@beluxproductservices.nl

Even Voorstellen

Belux-crs is in 2000 opgericht door Florent Luyckx.
Zij hebben ruime ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen, waaronder het ...

Lees meer

Even Voorstellen

Belux-crs is in 2000 opgericht door Florent Luyckx.
Zij hebben ruime ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen, waaronder het UMC, St.Radboud en bij een CRO (Farma Research in Nijmegen).

Zowel Ineke als Florent zijn BIG-geregistreerd als IC-verpleegkundigen in diverse ziekenhuizen. Hun praktische kennis hebben ze aangevuld met gedegen managementopleidingen. Die combinatie van theorie en praktijk maakt BeLux-crs uniek.
De medewerkers van BeLux-crs hebben in hun werk altijd oog voor de belangen van arts én patiënt. Omdat ze goed kunnen anticiperen op praktische onderzoekszaken, garanderen ze een flexibel en soepel verloop van onderzoekstrajecten.

Ook bij hun advieswerk gaan ze altijd uit van de praktijk op de werkvloer. Juist deze pragmatische instelling leidt tot gebruiksvriendelijke en werkbare protocollen. Daarnaast hechten Ineke en Florent veel waarde aan persoonlijk contact met patiënten, verpleegkundigen, artsen en onderzoekers. U werkt dus altijd samen met een voor u bekend gezicht!

Florent Luyckx